parallax background

Welkom in onze Webshop!Tevens specialist in Maatwerk Cortenstalen borderranden, kantafsluitingen plantenbakken, hekwerken en tuinschermen.
Voor uw OP MAAT Cortenstaal Tuin kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier, onze e-mail of telefonisch. Natuurlijk kunt u ook langskomen in onze showroom!
Vrijblijvende offerte en indien gewenst advies.

NIEUW! Kip, Kippenfamilie, Bloemen, Adelaar en Lepelaar!


Cortenstaal kan tijdens het roesten roestvocht afgeven

Het is weer herfst! Er past niets mooiers in uw tuin dan Cortenstaal! Als u nu Cortenstalen producten in uw tuin plaatst roesten zij snel door weer en wind. Zo heeft u het hele jaar door prachtige kleuren in de tuin. Bovendien is Cortenstaal onderhouds vrij.br />
/>
Staat uw favoriete product of ontwerp niet in onze webshop, neem dan contact met ons op.


.

Bestellingen worden binnen 2 werkdagen verzonden.

Indien op voorraad.

Binnen Nederland sommige producten gratis verzending. Voor retourneren en ruilen kunt u contant met ons opnemen via ons contact formulier
via de mail: info@allemaalstaal.nl of u kunt ons bellen op 06-10688647

Maatwerk

Wij leveren maatwerk voor particulier en bedrijf


Made in Holland

De producten worden allemaal door ons ontworpen en vervaardigd

Business to Business

Op zoek naar een origineel ontwerp? Stoer en solide als uw eigen bedrijf? Laat het ons weten. Allemaal Staal heeft het, ontwerpt het en voert het uit. Precies zoals u dat wilt. De mogelijkheden zijn ongekend. Wilt u het persoonlijker, een ontwerp dat precies past bij uw bedrijf? Een hek met uw bedrijfsnaam en/of een logo, een stalen schutting met de slogan van de zaak of een origineel bord bij de entree. Allemaal Staal kan het maken. De fotogalerij geeft een indruk van wat er zoal kan. Sinds de oprichting van ons staalbedrijf hebben wij opdrachten uitgevoerd voor tal van grote en kleine bedrijven. Altijd in goed overleg en tot ieders tevredenheid. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!